We zijn dagelijks open van 10u tot 18u 

Spelnamiddagen - Spelavonden

Naast ons winkeltje met nieuw en vintage speelgoed, heeft Neverland Toys & Trinkets in Eeklo een gezellig hobby- en spelcafé.

We organiseren workshops en demonstraties in deze ruimte.

Spelnamiddagen: vanaf 14u tot 17u
Op zaterdag- en zondagnamiddag kun je er genieten van een drankje en deelnemen aan diverse activiteiten, zoals Pokémon, kaartspellen, bordspellen, knutselwerk, LEGO-bouwen en nog veel meer! Of je nu een ervaren speler bent of gewoon op zoek bent naar wat gezelligheid, er is voor elk wat wils.

En niet te vergeten, mama's en papa's zijn ook van harte welkom om mee te komen spelen of gewoon te ontspannen en te genieten van de sfeer.

Spelavonden: vanaf 17u30 tot 23u
In ons spelcafé organiseren we op maandag- en vrijdagavonden rollenspellen zoals Warhammer en Magic: The Gathering, evenals toernooien voor card games zoals Lorcana, Flesh and Blood, en Pokémon. Daarnaast bieden we workshops aan voor modelbouw.
Vakantiekampjes
Bij Neverland Toys & Trinkets in Eeklo organiseren we ook spannende vakantiekampen voor jonge Pokémon-trainers! Tijdens deze kampen dompelen we kinderen onder in de fascinerende wereld van Pokémon, waar ze kunnen leren over strategieën, teambuilding en vriendschap, allemaal terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken.

Inschrijving is niet verplicht voor de spelnamiddagen, maar als je een tafel wilt reserveren, raden we je aan om in te schrijven. Dit zorgt ervoor dat we voldoende ruimte hebben voor iedereen en dat je verzekerd bent van een plekje.

Mis deze kans niet om samen met ons plezier te beleven en nieuwe herinneringen te maken.
We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!